Fördelarna med en prenumeration

Information om hur en prenumeration hos Petgoods fungerar och vanliga frågor

Caroline Westergren avatar
Skrivet av Caroline Westergren
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi på Petgood erbjuder en smidig och uppskattad prenumerationslösning som kommer med många fördelar. I den här artikeln går vi igenom hur du startar en prenumeration hos oss och vanliga frågor och svar.

Som prenumerant hos oss Petgood har du alltid:

• Snabb och gratis hemleverans

• 100% flexibilitet och ingen bindningstid

Hur startar jag en prenumeration hos Petgood?

Att starta en prenumeration hos Petgood är enkelt och uppskattat av många våra kunder. Här kommer en steg-för-steg guide:

1. Val av produkt: Börja med att besöka vår hemsida och klicka på den produkt du önskar att prenumerera på.

2. Mängd: Avser prenumerationen foder kommer du kunna välja exakt hur många kg foder du önskar att få i respektive leverans. Om du är osäker gällande hur många kg foder ditt husdjur behöver kan du kika i vår fodertabell som finns på respektive produktsida (bland produktbilderna). Tabellerna kommer ge en rekommenderad fodermängd per dag (i dl) och per månad (i kg), som du kan använda som utgångspunkt för att välja mängd i din prenumeration. Kom ihåg att vi erbjuder fyra stycken kompletta och balanserade helfoder. För hund har vi ett foder för vuxna hundar och ett foder för valpar, och för katt har vi ett foder för vuxna katter och ett för kattungar. De olika fodertabellerna baseras på olika faktorer, därför är det viktigt att du kikar i korrekt fodertabell.

3. Leveransfrekvens: På respektive produktsida kommer du kunna välja Prenumeration och därefter hur ofta du önskar att få leverans (leveransintervall); varje månad, varannan månad eller var tredje månad.

4. Varukorg och kassa: Lägg till produkten i varukorgen. Därefter kan du välja att lägga till flera produkter till din prenumeration eller klicka direkt vidare till Kassa.

5. Information och leverans: På kassasidan är det dags att fylla i din kontakt- och leveransinformation. Vid prenumeration erbjuder vi alltid gratis hemleverans med Airmee eller Postnord. Om du önskar ett specifikt fraktalternativ, alternativt fördrar att få dina paket levererade till ombud, vänligen kontakta oss så kan vi justera.

6. Betalning: Det sista steget för att skapa en prenumeration är att fylla i dina kortuppgifter. I dagsläget erbjuder i enbart kortbetalning för prenumerationer (det vill säga inte Klarna eller faktura som erbjuds vid engångsköp). När uppgifterna är ifyllda klickar du Betala nu. Din order kommer sedan behandlas och du kan behöva bekräfta ditt köp med bank-id.

7. Bekräftelse på din prenumeration: När köpet gått igenom kommer en bekräftelsesida visas. Denna orderbekräftelse kommer även skickas till mailadressen du angivit. Kom ihåg att titta i din skräppost om du inte mottagit din orderbekräftelse. Misstänker du att du skrivit in fel e-mail är det bara att du skriver till oss i chatten eller mailar oss så hjälper vi dig vidare.

Så snart din prenumeration är skapad kommer ordern börja behandlas. Vanligtvis skickas ordern samma dag eller nästkommande vardag. Därefter tar det cirka 1-4 vardagar innan paketet levereras. Så snart paketet har skickats kommer du kunna följa det via den spårningslänk som skickas ut via e-mail, SMS eller via transportörens app.

Vanliga frågor och svar

Får jag en påminnelse när det är dags för min prenumeration att förnyas?

Några dagar innan din prenumeration är planerad att förnyas kommer du få en påminnelse skickad till din e-mail. Önskar du göra ändringar i prenumerationen och den planerade ordern kan du logga in på ditt Petgood-konto.

Hur kommer pengarna dras vid nästa leverans?

Pengarna kommer automatiskt att dras med samma betalmetod som du fyllt i när du tecknade prenumerationen. Du kan ändra ditt betalkort genom att logga in på ditt Petgood-konto och gå till den specifika prenumerationen och därefter klicka Uppdatera betalningsmetod. Kom ihåg att pengarna automatiskt kommer dras den dag ordern skapas.

Kan jag betala med Klarna för prenumeration?

I dagsläget erbjuder vi enbart kortbetalning för prenumerationer (det vill säga inte Klarna eller faktura som erbjuds vid engångsköp).

Hur kan jag göra ändringar i min prenumeration framöver?

Du justerar enkelt din prenumeration genom att logga in på ditt konto. Väl inloggad kan du ändra datum, ändra produkter samt hoppa över kommande leveranser om ni exemplevis har mat kvar. Våra prenumerationslösning erbjuder 100% flexibilitet och inga bindningstider. Läs mer om ändringar du kan göra på ditt konto här.