Betalning

Information om betalningsalternativ och eventuella betalningsproblem

Karin Lundgren avatar
Skrivet av Karin Lundgren
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

På Petgoods hemsida erbjuder vi både engångsköp och möjlighet att starta en smidig prenumeration på foder och andra produkter. Vi erbjuder olika betalningsalternativ beroende på om du väljer ett engångsköp eller om du väljer att starta en prenumeration, vilket vi går igenom i denna artikel.

Betalningsalternativ - Engångsköp

Vid ett engångsköp har du ett flertal betalningsmetoder att välja mellan:

• Klarna: Vid engångsköp har du möjlighet att välja mellan Klarnas olika betalningsalternativ (om tillgängligt i ditt land) så som faktura, direktbetalning, betala senare eller Swish.

• Kort: Utöver Klarna som finns tillgängligt vid engångsköp kan du välja att betala ditt engångsköp med kort. Fyll i dina kortuppgifter så dras betalningen direkt från ditt kort.

Betalningsalternativ - Prenumeration

• Kort: När du tecknar en prenumeration hos Petgood fyller du i dina kortuppgifter i kassan och betalar direkt. Det är sedan detta kort som betalningen dras ifrån automatiskt när din prenumeration förnyas ( när ordern skapas). I dagsläget erbjuder vi enbart kortbetalning för prenumerationer (det vill säga inte Klarna eller faktura som erbjuds vid engångsköp).

Har du problem med din prenumerations betalningsmetod?

Om du stöter på problem med din betalningsmetod och din prenumeration inte kan förnyas, ber vi dig att kontrollera att du har tillräckligt med pengar på ditt konto och att korrekt kort ligger inlagt. Önskar du ändra betalningskort på din prenumeration kan du logga in på ditt konto gå till prenumerationen och klicka Uppdatera betalningsmetod.